FAQ, Reviews & Ervaringen

Ali MohammedWhatup Ali hier. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Daygame Academie. Geen onzin vragen, maar echte, genuanceerde vragen over of Daygame Academie de juiste keuze is voor jou. Ik beloof altijd eerlijk met je te zijn, en zal je eerlijk vertellen of deze cursus geschikt voor jou is of niet.

Klik hier om direct naar de reviews te gaan.

Klik op een van de vragen hieronder om naar het antwoord te gaan:

Werkt dit?

Mentale obstakels en twijfels

Is Daygame Academie geschikt voor mij?

Hoe Daygame Academie werkt

Wat als?

WERKT DIT?

Hoe is de Daygame Academie anders dan andere cursussen die op dit moment beschikbaar zijn?

Daygame Academie is een praktijkgerichte cursus. Een cursus waar je leert hoe je in Nederland overdag vrouwen kan versieren met tips die echt werken. Je krijg geen onzin verhalen over jezelf zijn, geen ingewikkelde modellen waar je een wiskunde diploma voor nodig hebt. Maar een simpel systeem waarin je leert wat de juiste stappen zijn om een vrouw te krijgen.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

De vraag is niet of dit iets voor jou is, maar of jij IETS van jezelf wil maken. Als je genoegen wil nemen met middelmatige vrouwen in je leven, ongemakkelijk gesprekken die na een paar tellen vastlopen en telefoonnummers krijgen waar je nooit meer wat van hoort, dan is dit niet voor jou. Alleen als je echt IETS van jezelf wil maken is dit wat voor je. Wil je dat?

Is dit iets alleen voor jonge mannen van 20?

Ja, want als je ouder bent dan 30 jaar, 2 maanden en 3 weken ben je afgeschreven op de datingmarkt.

Nee grapje. Zolang je lichamelijk nog in staat bent om je huis op te gaan, een wandeling te maken en van vrouwen houdt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Op hoeveel hulp kan ik op rekenen?

Je krijgt tijdens het programma 24 uur per dag, zeven dagen per week ondersteuning van mij en de rest van de versiercoaches. Je mag me het hemd van het lijf vragen en ik beantwoord het binnen 24 uur.

Wanneer zal ik mijn eerste vrouw scoren met deze technieken?

Dat is natuurlijk voor elk mens anders. Binnen een maand zal je succes moeten hebben. Maar als het aan mij ligt zit iedereen op topniveau over een paar maanden. Ik ga je helpen dit zo snel mogelijk te bereiken. Daarom zal ik webinars geven en is er een speciale Facebookgroep. Het enige wat ik van jou kant verwacht is dat je gemotiveerd bent en de theorie die ik je geef omzet in PRAKTIJK. Anders heb ik liever iemand anders in de cursus die wel actie onderneemt.

Ik wil een speciale dame versieren…

Je zal het misschien niet denken…maar ik ben ook maar een mens. Regelmatig krijg ik vragen van mannen die ongeveer zo gaan “Ik heb net die ene speciale dame die ik wil versieren. Ik ken haar al 2 jaar en heb alles fout gedaan om haar te versieren. Wat is nou die ene truc die ik nu kan gebruiken om haar verliefd op me te maken?”. Ik kan dit soort problemen niet voor je oplossen. Wat ik wel kan doen is successen met toekomstige vrouwen gigantisch verhogen. En voorkomen dat dit weer gebeurt…

MENTALE OBSTAKELS EN TWIJFELS

Ah. Ik wil eigenlijk niet regelmatig vrouwen aanspreken.

Zoals ik al zei. Ik wil alleen maar gemotiveerde mannen in deze cursus die actie ondernemen. Zit je liever voor je TV naar mooie vrouwen te kijken in plaats van met ze ‘praten’ in het echt? Prima. Dat mag je zelf weten.

Wel heb je levenslang toegang. Dus je kan het in je eigen tempo doen.

Wat als ik halverwege een vriendin krijg?

Je krijgt een vriendin? Awesome. Dat is alleen maar mooi om te zien. Je kan voor altijd inloggen met je gegevens. Dus mocht je ooit single worden (wat ik niet hoop) dan heb je nog steeds toegang tot de cursus.

Ik woon in …. zal het hier ook werken?

De video’s heb ik in 3 verschillende landen geschoten. Daarnaast heb ik de technieken door heel Nederland én België gebruikt. Zelf in meerdere landen in het buitenland. De resultaten? Ik heb nog steeds niet een plek gevonden in Nederland in België (of zelfs op de wereld) waar het niet werkt. Vrouwen blijven vrouwen. Of dat nou in Amsterdam, Groningen of Antwerpen is.

Wat als ik eerst kort was maar nu lang? Wat als mijn woonplaats met de letter X begint? Wat als ik rode schoenen draag?

Ik heb de afgelopen jaren met heel veel mannen gewerkt. Ze waren mooi, lelijk, bruin, aziaat, oud, jong, kort, lang, normaal en gestoord.

Het maakt echt geen meter uit wat betreft de resultaten van die mannen. Het enige ingrediënt wat je nodig hebt is een goede dosis motivatie en gezond verstand. De rest zorg ik voor dat je het leert tijdens de cursus.

Wat als ik geen motivatie heb en een luilak ben?

Dan kan je beter het geld gebruiken om wat HD porno te downloaden. En natuurlijk wat lotion en zakdoekjes. Mocht je een luilak zijn met een tikkeltje intelligentie, dan zou ik deze training volgen zodat je in de toekomst makkelijker vrouwen kan versieren.

IS DE DAYGAME ACADEMIE DE JUISTE KEUZE VOOR MIJ?

Ik spreek redelijk vaak vrouwen aan op straat en mijn resultaten zijn redelijk. Is dit iets voor mij?

Als er veel schommelingen zijn in je resultaten, je niet de aller heetste vrouwen krijgt of tegen andere problemen aanloopt dan is dit uitermate geschikt voor jou. Het is dom om alles zelf uit te vogelen als er andere mensen je voor zijn geweest. Dat is het wiel opnieuw uitvinden. Verspil je tijd niet verder door de verkeerde dingen te blijven doen.

Als je elke dag model hete vrouwen versiert die je smeken om af te spreken, dan snap ik niet helemaal wat je hier doet en wil ik een cursus bij jou nemen.

Werkt dit ook op vrouwen die wat ouder zijn?

Ja, ik heb klanten gecoacht die hier vrouwen mee versierd hebben van 16 (foutje) tot en met 53 (niet mijn ding maar goed). Vrouwen die hoogbegaafd zijn tot vrouwen die hun eigen kwijl maar net in konden houden. Het werkt eigenlijk het beste op vrouwen die wat slimmer zijn.

HOE DE DAYGAME ACADEMIE WERKT

Hoe werkt de cursus precies?

De Daygame Academie is een online video cursus die 4 weken duurt. De video’s worden samengevat voor je in PDF. Zo heb je eigenlijk een samenvatting van het programma tot je beschikking. Ik mail je elke week de nieuwe video’s, lessen en bonussen die in een afgesloten website staan die ik speciaal heb gemaakt om je privacy te waarborgen. Daarnaast krijgt je extra’s als checklists, webinars, FAQ video’s en een boel nieuwe mannen die net zo gemotiveerd zijn als jij.

Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je achterloopt omdat je het nu druk hebt. Je hebt namelijk voor de rest van je leven toegang tot het programma. Dus als je een pauze wil nemen of een vriendin krijgt is dat geen probleem. Je kan verder gaan waar je bent gebleven zodra je weer aan de slag wil.

Is dit een live cursus? Wat als ik niet kan komen?

Voor de duidelijkheid: dit is GEEN live cursus. Het is een online cursus wat betekent dat je meteen kan beginnen. Je hoeft dus geen treinkaartjes te kopen en een dure hotelovernachting om terug naar huis te gaan met een aantekeningen boekje vol informatie waar je nooit meer naar zult kijken.

De Daygame Academie kan je dus gewoon thuis doornemen. In alle comfort en rust. Wanneer jij maar wil. Daarnaast krijg je PDF’s, dus je kan die onderweg doornemen zodat je altijd weer een stapje meer leert. Bovendien heb jij je hele leven lang toegang tot de cursus. Dus je kan de technieken en trucs toepassen wanneer JIJ er behoefte aan hebt.

Krijg ik in één keer toegang tot de 4 weken in de Daygame Academie?

Nee en dat is voor je eigen bestwil. De bedoeling van de Daygame Academie is dat je echt goed wordt in het versieren van vrouwen overdag. Ik had ook alle informatie in één keer op je bord kunnen dumpen en je vervolgens veel succes wensen.

Wat ik nu doe is hapklare brokken op dat bord leggen. Zodat je stapje voor stapje jij de technieken je eigen kan maken. Ik heb de weken exact zo gestructureerd zodat je de juiste theorie krijgt op het juiste moment in het juiste ritme. Ik geef je dus gedurende 4 weken welke week nieuwe informatie.

Hoeveel tijd zal het me wekelijks kosten om de cursus te kunnen volgen?

Het zal je zo’n 4 uur per week kosten. Natuurlijk is het ook zo: hoe meer tijd je besteed, hoe sneller je beter wordt. Naar de video’s bekijken raad ik je zeker aan om het actieplan van de Daygame Academie wekelijks te volgen. Hierdoor herprogrammeer jij jezelf om in 4 weken een versiermonster te worden op straat. Maar je mag natuurlijk zelf beslissen hoe langzaam of snel je de cursus wil doen. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de Daygame Academie.

Zijn de webinars de enige video’s die ik kan bekijken?

Nee. Je krijgt wekelijks van mij video’s met uitleg over hoe vrouwen op straat het beste kan versieren. Daarnaast krijg je verborgen camera beelden te zien van hoe ik vrouwen overdag versieren en geef ik je hier een stap voor stap analyse van. Zodat je precies weet wat ik en en waarom.

Kunnen andere mensen zien dat ik in de Daygame Acedemie Facebookgroep zit?

De Facebookgroep waar je in komt zal op ‘closed’ staan. Dit betekent dat de leden en de inhoud van de groep NIET zichtbaar is voor de rest van de wereld. Mensen kunnen de Facebookpagina wel vinden via Facebook. Maar alle leden en wat er wordt gepost kunnen ze NIET zien. Dat heb ik gedaan zodat nieuwe Daygame Academie leden de groep makkelijk kunnen vinden. Ik zal elk lid handmatig toelaten nadat ze zich aanmelden voor de Facebookgroep.

WAT ALS?

Kan ik korting krijgen omdat ik [VUL REDEN IN]?

Nope. Geen kortingen. Ik geef meer dan 95% van al mijn kennis gratis weg op www.versiercoach.nl. Mijn meest effectieve versiertechnieken zijn te waardevol om zomaar gratis weg te geven. Als je dit niet kan betalen zijn er meer betaalbare programma’s zoals het Manslut boek, Gespreksninja of de Van Bitch Naar Baas Bom.

Kan ik gewoon een bepaald gedeelte van het programma kopen?

Nee, dit is een systeem. Niet losse technieken die op zichzelf toepasbaar zijn.

Wat als ik de Daygame Academie probeer en erachter kom dat het niet voor mij is?

Ik geef je een 100% niet goed, geld terug garantie. Omdat ik mijn systeem op duizenden vrouwen heb getest weet ik dat het werkt. Dus kan ik me deze claim veroorloven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een miskoop. Probeer het en kijk of het wat voor je is.

Belangrijk: Investeer hier alleen in als je ook bereidt bent de kennis om te zetten in de praktijk. Als je alleen wat nieuwe informatie wil, dan is dit niks voor jou. De cursus is gemaakt voor mensen die actie willen ondernemen.

Hoe is de Daygame Academie anders dan Gespreksninja?

De Daygame Academie is iets compleet anders dan wat er nu is. Het gaat specifiek over overdag vrouwen versieren. Deze cursus is een stap-voor-stap systeem om consistent mooie vrouwen op straat te versieren. Ik zal aan de hand van verborgen camera beelden je laten zien hoe je hun nummers scoort en kan meenemen op date.

Gespreksninja helpt je vooral door je voorbeeldzinnen te geven van wat je kan zeggen. Die zinnen kan je tijdens het uitgaan en op dates goed gebruiken. Tijdens Daygame moet je ze echter op een andere manier gebruiken. Daarom krijg je in de Daygame Academie ook voorbeeldzinnen die overdag werken én je krijgt zelfs verborgen camera beelden van mij te zien waarop ik ze voordoe.

Daarnaast heb je 24/7 de mogelijkheid om mij vragen te stellen. Gespreksninja vult de Daygame Academie goed aan. Het is echter geen vervangingen voor de Daygame Academie.

Hoe is de Daygame Academie anders dan Manslut Manslut Meesterschap?

Zie de Daygame Academie als de Manslut Meesterschap van overdag vrouwen versieren. Je leert hoe je overdag precies moet doen om vrouwen te scoren. Aan de hand van verborgen camera beelden die overdag zijn geschoten laat ik je meerdere keren zien hoe je vrouwen overdag kan versieren. Je hoort en ziet dus WAT ik doe en ik leg je uit WAAROM ik dit doe. Dit is bij het versieren van vrouwen heel belangrijk.

Kan ik meteen beginnen met de Daygame Academie of moet ik hiervoor eerst een ander product van versiercoach hebben?

Je kan meteen beginnen met de Daygame Academie. De cursus is zo gebouwd dat zelfs een beginner het programma kan volgen zonder ook maar ooit een vrouw overdag te hebben aangesproken. Vervolgens zal de cursus zich steeds meer opbouwen richting de geavanceerdere materie. Mocht je ergens niet uitkomen? Ik geef je levenslange ondersteuning. 24/7 mag je me je vragen stellen.

Dit zijn de ervaringen en resultaten van training met de Daygame Academie